blogging.jpg

"SanomaWSOY-konserniin kuuluva Sanoma Digital on ostanut Manta Ray Holdings Oy:ltä suomalaisten blogien eli internetissä ilmestyvien kolumnien hakemistoja tekevän Blogilista.fi:n. Kauppahintaa ei kerrottu.

Blogilista.fi kokoaa yhteen suomalaisia tai suomalaisiin aiheisiin liittyviä blogeja, joista on Sanoma Digitalin toimitusjohtajan Liisa Kotilaisen mukaan tullut merkittävä verkkojulkaisemisen alue. Blogilista.fi-palveluun on hänen mukaansa rekisteröitynyt 12 300 suomalaista blogia.

Myyjän eli Manta Ray Holdingsin omistajan Alex Niemisen mukaan blogilista on tärkeä työkalu ja merkittävä markinointikanava käyttäjille ja bloggaajille. Hänen mukaansa Sanoma Digitalilla on resursseja kehittää palvelusta entistä toimivampi.

Sanoma Digital ja Helsingin Sanomat ovat osa SanomaWSOY-konsernia."

Olemme nyt sitten sisällöntuottajina osa SanomaWsoy-konsernia. Odotan jatkossa kunnon tilinauhaa, osuutta mainostuloista. Vai aloitammeko me yli 12 300 blogilistalle listautunutta bloggaajaa joukkoirtisanoutumiset?

Syntyy myös siinä mielessä hauska tilanne, että SanomaWsoy-konserni mainostaa blogilistallaan nyt ilmaiseksi esimerkiksi Suomen Kuvalehteä ja Parnassoa.