Anna Kontulan on avannut kirjoillaan Prostituutio Suomessa, Punainen eksodus ja Tästä äiti varoitti minulle ymmärtävämmän tulokulman maailman vanhimpaan ammattiin . Olen lukenut ne antaumuksella  - ja voin suositella niitä kaikkille niille, joiden maailma ei ole vielä valmis. 

Enkä ole ilmeisesti ainoa. Kimmo Kiljusen nimi on yhdistetty viime aikoina useasti Anna Kontulaan. Ja nyt näyttää siltä, että tämä eduskunnan vanhin lapsinero on alkanut toistaa Kontulan teesejä julkisuudessa  kuin magnetofoniin yhdistetty megafoni - tietenkin omissa nimissään ja omana ideanaan.

Kimmo Kiljunen on alkanut pitää eduskunnan kolmisen vuotta sitten hyväksymää seksin ostokieltolakia epäonnistuneena. Tuolloin Kiljunen äänesti lain puolesta.

Arvostan sitä, että poliitikko voi omaksua uusia ajatuksia. Se on harvinaista polliittista riskinottoa tässä opportunistien toiveammatissa.

Olen samaa mieltä Kiljusen kanssa - jokaisella on oikeus prostituutioon. Jokaisella on oikeus  omaan ruumiiseensa.

Kiljusen ongelmaksi voi koitua se, että jokaisella äänestäjällä on myös oikeus omaan poliittiseen ruumiseen.

Laajemminkin: vaikka vaaleihin on vielä aikaa, kannattaa kansanedustajien muistaa, että valta on lopulta meillä, kansalla, ja mandaatti on määräaikainen