Timo Harakka kirjoittaa jälleen oivaltavasti Metro-kolumnissaan (3.2.09).

Ensin hän pilkkaa kepulaisten pää-äänenkannattajaa Suomenmaata, joka paljastaa olevansa faktoista pihalla kuin lumiukko:

"Guantánamon vangit saisivat Suomessa erityiskohtelun. Ne peijakkaat saisivat lekotella "yksityisselleissä", joita vain harvalle suomalaisvangille on tarjolla."

Sitten Harakka siteeraa kaupunginvaltuutettu Antti Vuorelaa (sd.) joka vaatii, ettei tuoda vankeja Guantánamosta ennen kuin "on riittävästi henkilökuntaa pitämään huolta edes suomalaista vangeista".

Tyhmyys ei ole Suomessa sittenkään pelkästään perussuomalaisten varassa.

Kirjoitin Loistavassa puhalluksessa näin:

"Pakolaisissa ärsyttää erityisesti kaksi asiaa: se että ne eivät tee työtä ja se että ne vievät kaikki työpaikat."

Näyttää siltä, että ärsyttää moni muukin asia.

Harakka ihmettelee myös sitä, miksi suoraselkäisinä suomalaisina itseään pitävät pakolaisten vastustajat kyyristelevät tällaisten hämärien ilmaisujen, kuten maahanmuuttokriittinen , takana.

Kokemusteni mukaan pakolaisten vastustajat kyyristelevät kyllä muutenkin esimerkiksi nimettömydeen suojassa. Jos vilkaisee esimerkiksi netin keskustelupalstoja, ei siellä juuri omalla nimellä esiinnytä. 

Kannattaisi jättää maahanmuuttokriittisyys niille, joille se on ammatti eli viranomaisille, jos tiedot ovat Harakan kertomalla tasolla. Viranomaisilla on kyllä keinoja, joilla rikolliset maahanmuuttajat ja väärät turvapaikkahakemuket seulotaan joukosta.