Edellisen bloggauksen aiheesta on luontevaa siirtyä suomalaisiin makuuhuoneisiin ja Osmo Kontulaan, mieheen, joka on viimeiset 20 vuotta ollut kiinnostunut siitä, mitä muiden makuuhuoneissa tapahtuu; vähempikin laskisi potenssia.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kontula kertoo, että suomalaisnaisille ei enää maistu seksi. Seksiä harrastetaan 20 % vähemmän kuin 2000-luvun alussa. Miehet haluaisivat seksiä huomattavasti naisia useammin, mutta kun naisilla on ongelmia kiihottumisen ja orgasmin saamisen kanssa.

 

Naisten haluttomuuden pääsyyksi vieritetään ajan puute eli kiire. Ja kiirehän syntyy siitä, että nainen on työelämässä, opiskelemassa, urheilemassa, teatterissa, golfaamassa, matkoilla jne. Ilmeisesti naisten pitäisi palata takaisin kotiin lieden ääreen ja revetä miestensä päätoimisiksi seksiorjiksi?

 

Naisten seksikumppaneiden määrä on viisinkertaistunut 1970-luvulta, silti he rakastelevat harvemmin ja harrastavat enemmän itsetyydytystä.

 

Jokaisella on oikeus omaan ruumiiseensa.

 

Erikoista, että suomalaisten naisten sukupuolielämän ristiriitaisuutta kuvailemaan on löydetty juuri mies, Osmo Kontula.

 

Kontulan mukaan seksissä laatu ei korvaa määrää. Parien onnellisuus on selvässä suhteessa rakastelukertojen määrään.

 

Näyttää siltä, että se mikä pätee kirjallisuudessa, ei päde seksissä. Kirjallisuudessa laatu korvaa määrää.

 

Lähde: Metro (21.8.2008)