Tulin vasta saunasta. Sytyttelin kynttilöitä ympäriinsä. Yläkerrasta kuuluu lasten etäinen häly. Koira makaa jaloissa. Kaadoin itselleni lasillisen Vana Tallinnaa, joka on poikkeuksellisen vankkaa ja suunmukaista tavaraa.

Etsin Kantritohtorin osoitteen Yle Areenasta. Nättilä on taas soitellut (24.2) muhevaa musiikkia - ja haastattelussa on vielä Suomen tulisin bluegrass-äijä Jussi Syren, ja uuden levyn esittely.

Haen ylhäältä Carl Perkinsiä ja Jussi Syreniä. Niitä kuunnellaan myöhemmin.

Vielä on pakko sanoa, hyvät ihmiset, kuunnelkaa ja katsokaa youtubelta tanskalaisen Kashmirin biisi Aftermath - se on paras ikinä.

Tässä se onni nyt on. Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

Kantritohtori

http://areena.yle.fi/toista?id=1920093

Vielä on palattava.

Joskus muinoin ajoimme legendaarisen Jari Siekkisen kanssa tekemään jotakin helvetin mainosta Beaversille Tavastialle. Siekkisen autosteroissa soi aivan mieletön levy, kuulemma Asleep At The Wheel. Se oli rakkautta ensikuulemalta. Sitä kautta tutustuin western swingiin, jonka soitannollinen virtuositeetti e ole jättänyt minua kylmäksi.

Niin helvetin iholle tulevaa musiikkia Nättilä soittaa.

Derek Trucksia sanotaa slaidin uudeksi kuninkaaksi. Mutta kivinen on tie, jos karju aikoo lyödä Greg Allmanin, Dickie Bettsin ja Warren Haynesin, jotka olivat Derek Trucksin isin veljen Butch Trucksin bändin Allman Brothersin miehiä.

Allmanilta voisin suositella vaikka vanhaa livelevyä At Fillmore East, joka on todellista kepityksen juhlaa.

Siirryn Bombay Sapphire-giniin. Se oli kuningattaren lempijuoma. Arvelen, etten ylety yhtä korkeaan ikään,vaikka joisin giniä pullollisen päivässä.