Dylan-päivä.

Heti aamusta työkaveri kyseli, että millä levyllä Dylan vetää Cashin kanssa duettona A Girl From North Countryn. Alkuperäinen on Freewheelin'illä. Muisti pätki, mutta palasi lopulta; biisi on Nashville Skylinen avausraita.

Sen jälkeen muistelimme Cashin hienoa elettä Dylanille. Hän antoi viestikapulan, vanhan Martin-kitaran, Dylanille. Se on kuulemma vanha countrytraditio ja suurin kunnioituksen osoitus.

You tubesta löytyy joitakin hienoja pätkiä ukkojen duetoista. Niistä välittyy molemminpuolinen kunnioitus ja arvonanto.

Ja kaiken kukkuraksi Hesarissa (HS 24.8.09) julkaistiin vielä uutinen Dylanista:

Long Branchin asukkaat New Jerseyssä soittivat poliisin paikalle, kun "omalaatuisen näköinen vanhus" käveli heidän pihallaan. 68-vuotias mies esittäytyi poliisille Bob Dylaniksi ja selitti katselevansa ajankulukseen taloja ennen keikkaansa Willie Nelsinin ja John Mellencampin kanssa.

Henkilöllisyystodistusta miehellä ei ollut, joten parikymppiset poliisit ottivat hänet kiinni ja kuljettivat hotellille, jossa kiertueen henkilökunta vahvisti Dylanin Dylaniksi.

"Ei tämä mies näyttänyt yhtään Dylanilta, poliisin edustaja on kertonut ABC-yhtiön uutisille. "Näemme paljon ihmisiä työvuorollamme, enkä ollut varma oliko hän karannut sairaalasta tai jotakin. Hän käyttäytyi hyvin epäilyttävästi. Ei harhaisesti, vain epäilyttävästi."

Tapaus sattui jo muutamia viikkoja sitten, ja useat Yhdysvaltalaiset viestimet ovat herkutelleet tapauksella.

Edellisellä levyllään Yhdysvaltain listaykköseksi noussut Dylan lauloi illan keikalla kiinnioton jälkeen klassikkonsa Like A Rolling Stone, jossa kysytään miltä tuntuu, kun on täydellisen tuntematon. "