Voimala (3.3) oli taas mielenkiintoinen ja herätti ajatuksia. Siinä keskusteltiin naisten seksuaalisesta vallasta.

Tutkija Henry Laasanen lausui ääneen tabuja. Ne olivat piristäviä näinä tasa-arvon ja agressiivisen telaketjufeminismin aikoina. Mielestäni Henry Laasanen myös perusteli ajatuksiaan aika tukevasti. Hän lähestyi naisten seksuaalista valtaa taloustieteelliseltä pohjalta, kysynnän ja tarjonnan lakeja seuraten.

Laasanen selitti että naiset hankkivat kauneutta vain saadakseen lisää seksuaalista valtaa. He meikkaavat, hoitavat kroppaansa ja hiuksiaan, laihduttavat ja  käyvät plastiikkakirurgilla samasta syystä. Jos naisia kiinnostaisi luonne, he kuulemma kehittäisivät sitä, sen sijaan he käyttävät kaiken aikansa rasvaamiseen, puuteroimiseen, laihduttamiseen, kuntoilemiseen, nyppimiseen, mustaamiseen, sävyttämiseen, kampaajalla käymiseen, shoppaamiseen, kosmetologiin, hampaiden valkaisuun jne.

Ja miehiä pariutumismarkkinoilla kiinnostaa naisessa vain kauneus ja seksi, ei kaveruus tai älykkyys.

Naiset etsivät korkeamman statuksen miestä. Esimerkkejä sellaisista ovat esimerkiksi NHL-kiekkoilijat, rockstarat, formulakuskit, poliitikot ja toimitusjohtajat. Kiekkoilijoiden ja missien avioliitot ovat meille kaikille tuttuja.

80 % naisista kyttää 20 % miehistä. Naiset avioituvat yleensä ylöspäin. Sen takia sinkuiksi jäävät hyvin koulutetut naiset ja huonosti koulutetu miehet.

Laasanen huomaa että islamilaisissa maissa huntu estää naisten kilpavarustelun. Naisillee jää aikaa muuhuunkin kuin itsensä kaunistamiseen. Sinänsä huvittavaa että länsimaissa naiset vastustavat huntua tasa-arvon vastaisena, vaikka todellisuudessa se asettaa kaikki sitä käyttävät islamilaiset naiset samalle lähtöviivalle.

Sangen huvittava hahmo ohjelmassa oli Asko Salmi, plastiikkakirurgi, joka puhui ääni väristen naisen sisäisestä kauneudesta ja persoonasta. Siinä oli samanlaista falskiutta kuin lievässä homossa tai jyrkässä heterossa.

Minulle valkeni myös aivan uusi asia: plastiikkakirurgia on tyypillinen tapa hoitaa sekä avioliiton ongelmia että avioeron jälkivaikutuksia. Enää ei tehdä sitä iltatähteä, joka menettää isän tai äidin ennen kouluikää. Näin on kyllä varmasti parempi.

Työkaveri sanoi, että jos Bernie Ecclestone olisi haalarihommissa, hän ei todennäköisesti kulkisi päätä pitempien megabeibien kanssa siellä missä rahaa tulee ovista ikkunoista. Esimerkiksi juuri tästä naisten seksuaalisessa vallankäytössä on kysymys.