En tiedä, olenko ylistänyt kyseistä aktia jo aikaisemmin. Minusta tuntuu, että olen, mutta se vain kertoo siitä, miten lähtemättömän vaikutuksen Tohtori Hyvänolon pubikeikka Southendissä vuonnan 1975  meikäpoikaan joskus muinoin teki. Varapygmi knows!

Jos satutte pitämään rouheasta rhytm & bluesista ja aidosta tykityksestä, juoskaa Anttilaan ostamaan Dr Feelgoodin Going Back Home DVD + CD. Se on parasta live-vääntöä mitä voi rahalla saada. Ja nyt se on halpaa.

Long live Dr Feelgood - Lee Brilleaux, Wilko Johnson, Big Figure and Sparko - the best line-up 1972 - 1977.

Kun katselee Dr Feelgoodin menneiden keikkojen arkistoa, tajuaa, miten paljon Suomessa Feelgoodia rakastettiin - he ramppasivat täällä yhtenään, varsinkin Tavastialla.

Juuri vuonna 1975 Feelgood oli loisto vedossa - ja Suomessa:

19.07.1975 FINLAND Oulu, Kuusrock Festival


20.07.1975 FINLAND Helsinki, Kaivopuisto
- afternoon show - Support: Wigwam and Rock'n'Roll Band (from Finland)*
(Timo Vuorio from Finland remembers: The Feelgoods played a fantastic outdoors gig at Kaivopuisto. There were some 25.000 people in the park and literally all of them ran immediately to the front of the stage as Wilko started his act!)


20.07.1975 FINLAND Helsinki, N-Club - evening show - Support: Wigwam*
(Timo Vuorio from Finland remembers: I worked at EMI Finland that time and I remember our initial order for Down By The Jetty was 25 pcs.!!!! After that weekend we had to re-order thousands more.

Canvey - Leigh - Southend / UK 

The 'Feelgood Area'
- located in the East of
Essex in England
in the Thames Delta