No niin. Näyttää siltä että Jussi Halla-aho on löytänyt Helsingin kaupunginvaltuustosta kykyään ja intohimoaan vastaavan paikan Korkeasaaren johtokunnasta.

Aluksi Halla-aho voi selvittää, kuinka monilla eläimistä on ulkomaalaistausta. Siitten hän voi tarkistaa, ovatko eläimet muuttaneet tänne työn perään vai onko eläimet otettu maahan peräti humanitäärisistä syistä.

Halla-aho tunnetaan maahanmuuttovastaisista mielipiteistään.

Halla-aho voi huolehtia, ettei häkkien ovia avata elintasoeläimille eikä turvapaikkaeläimlle, koska jokaista eläintä kohti pitäsi myöhemmin vastaanottaa vielä 3-4 perheenjäsentä.

Helsingin saaristossa ja rannoilla asuvat kanta-asukkaat pelkäävät omistusasuntojen arvon laskua ja ulkolaisten petoeläimien alueelle tuomaa uhkaa ja turvattomuutta.

- Vittu meitsi ei haluu asuu vitun apinoiden vitun Korkeasaaren naapurissa, toteaa tuntemattomaksi jäänyt kalju ja tatuoitu mieshenkilö, jolla on päällä pilottitakki ja jalassa Doc Martensit.

- Korkeasaarta rahoitetaan valtion verorahoilla, puhisee vanhempi naishenkilö, jolla on Lotta Svärd-merkki hihassa.

- Kissa on peto. Kissaeläimiä ei pitäisi tuoda Helsngin saaristoon, sanoo ruudulliseen flanellipaitaan pukeutunut harjastukkainen kalastaja. - Korkeasaaren toiminta ei ole ekologisesti kestävällä pohjalla.

- Pidän eläimistä, olen kiinnostunut niistä, kuntavaalien äänikomeetta ja kohublogisti Jussi Halla-aho(perus) perustelee Iltalehdelle.

Poliittiset toimitukset arvelevat yleisesti että Halla-ahon blogiin on jossain vaiheessa tulossa ulkomaalaistaustaisia eläimiä vastustava adressi allekirjoitettavaksi.