Sanoin Samille, että Jeesus potkaisisi nämä pömpelit kumoon, jos se olisi täällä. Sami sanoi, ettei tämä ole mikään temppeli. Minä kysyin, eikö? Sellaiset olivat ensivaikutelmani kirjamessuista.

Mentiin kahville ja tapasin Pauli Luoman, turkulaisen aforistikon, joka näytti enemmän rockmuusikolta kuin kirjailijalta. Ja sehän on pelkästään hyvä asia kirjan myynnin kannalta. A-lavalla Sami Feiring haastatteli Paulia ja minua. Kerroimme kirjoistamme ja lätisimme yleisiä aforismeista ja esikuvistamme. Yleisöä oli ihan mukavasti. Kirjailijaliiton pj Kari Levola hiippaili lyömään hanskaa lätinöiden jälkeen.

Myöhemmin raapustelin omistuksia afoyhdistyksen pömpelissä kirjoihini; kirja myi kuin nauhaa. Kiitos Virpi Hämeen-Anttilalle lämpimistä sanoista, toivottavasti Loistavan puhalluksen "tykitys" maistuu Jaakolle. Kesuuran jengi kävi moikkaamassa, Eijalle ja Ollille iso käsi, te teette loistavaa duunia. 

Kirjailijaliiton pömpelissä kaksi asiaa herätti minussa kunnioitusta: Veijo Meren läsnäolo ja Leena Landerin kaula-aukko. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä.

Minulle jäi hyvät fiilikset Turun messuista. Ne pudottavat Helsingin vastaavat 6-0.