2co.jpg

Kemppinen kirjoittaa hyvin. Harvempi viitsii kyseenalaistaa tai tutkia tarkemmin hänen kirjoituksiaan. Ilmeisesti se sitten riittää, että kirjoittaa hyvin.

Tänään Kemppinen kirjoittaa "tekniikkakammosta". Katsotaanpas vähän mitä.

Kemppinen: " Monet kehuskelevat, miten he eivät osaa käyttää tietokonetta tai kännykkää tai jotain. Useat tuntuvat ajattelevan, että tekniikka kuuluu muille, ei heille."

Jaa-a - minusta kyllä monet kehuskelevat enemmän tietokoneen tai kännykän käyttötaidoillaan. Lisäksi monet vielä kehuvat sillä, miten kova "rassi" kirjoityspöydällä on ja miten paljon se maksoi. Sitten he piinavat niitä, jotka eivät tekniikasta piittaa pätkääkään näiden masiinoiden hienoilla ominaisuuksilla, "herkuilla". Se on sietämätöntä.

Auto- ja moottoripyörä piirejä pilkatessa puhuttiin "munanjatkeesta". Se pätee tässäkin asiassa. Koomista, mutta inhimillistä on se, että sivistyneet ihmiset todella luulevat kalliiden ja tasokkaiden esineiden tuovan lisäarvoa heihin ihmisinä. Päinvastoin, materialismi pienentää jokaisen ihmisen, minutkin.

Tietenkin näissä kemppisissä ja selänteissä elää se keräilevä pikkupoika, joka kerää kelloja, kameroita, kännyköitä, tietokoneita, autoja ja taloja. Ja kun "löysää" rahaa ja unelmia riittää, heille kelpaa vain paras.

Samaa sukua olen tietenkin minäkin kirjoineni, levyineni ja elokuvineni.  Mutta minä olen vain näpertelijä, joka ei elitistisesti kuku kuin rikkaiden käkikello huipputuotteiden loistokkuutta ja ylivoimaa.