insert.GIF

Vastaan Minhin haasteeseen ja heitän peliin Top-5 perversioni. Arvaan, että pidätte minua tämänjälkeen sangen tylsänä ihmisenä, mutta ei se mitään, annan sen teille anteeksi, olenhan minä pyhä kolminaisuus ja pienempi kuin John Lennonin vaatimattomuus.

Ajattelin ensin kertoa tuohivirsuista ja uimalakista. Niistä joita säilytän salakomerossa vintillä. Mutta eihän se ketään hetkauta. Ja ne pornolehdetkin ovat liian vanhaa vuosikertaa; joka kuvassa on halkion kohdalla mustaa eristysnauhaa, eikä sieltä alta tule esille lohenpunaista vaikka kuinka kolikolla raaputtaa.

Toinen kumma seikka on se, että lähden aina liian myöhään kakalle. Seurauksena vähintään ralliraidat ja puhdetöitä veden solistessa lavuaariin.Mutta se ei ole kai kenellekään uutinen. Sehän on jokapäiväistä leipää.

Kuulemma jotkut levittelevät vessapaperia  pönttöön, etteivät loiskeet nouse kankuille. Neitimäistä! Silkkiperseet! Minä olen Spitfire, joka hyökkää Pearl Harbouriin koko saksalaisen lennoston voimin. Koneeni kylkessä lukee IDO-59.

Nuorempana harrastin lavuaarin kusemista. Sehän oli luontevaa, koska olen saman mittainen kuin Mannerheim ja sattumalta olen myös hänen äpäräpoikansa kaukaa itäisiltä mailta. Näillä meriiteillä toimin pitkään erään afrikkalaisen hirmuhallitsijan henkivartiokaartin koripallojoukkueen maskottina.

Minun on kuunneltava hanurimusiikkia, kun kirjoitan aforismeja. Sen jälkeen on helpompi suoltaa paskaa kaikenlaisten tekointellektuellien kritisoitavaksi. Eräskin arveli, että siirryn proosaan aforismeista. Ei edes arvannut, että aforismit ovat proosaa, ryökäle.

Pukeudun kotioloissa pelkkään kilttiin ja juon irlantilaista viskiä kuten kaikki kunnon engelsmannit.

OK, tässä ne viisi omituisuutta minusta:

1. Luotan eläimiin enemmän kuin ihmisiin.

2. En tahdo kuolla kodin, uskonnon tai isänmaan vuoksi.

3. Kirjoitan aforismeja. Sehän on suosittu kirjallisuudenlaji dementikkojen ja muumioiden tupailloissa.

4. En ole tullut vieläkään aikuiseksi.

5. Kuuntelen rockabillyä ja käytän hiusrasvaa.

6. Pidän alaiskokemusta tärkeämpänä kuin johtajakokemusta.

7. En ole kokeillut kokaiinia.

8. Listasin kahdeksan, vaikka lupasin viisi omituisuutta.

9. Olen äärimmäisen huono matikassa.

10. En haasta ketään, koska vihaan "meemejä", mutta osallistun niihin nykyisin säännöllisesti(Minhin syy).

11. Hyvin omituisena pidettiin eräässä kokouksessa käyttäytymistäni, kun viittasin ja kysyin, että mahtaako sähkötuoli kuulua sähköisten palvelujen piiriin.