fool.jpg

UPM siirtää 3000 työpaikkaa ulkomaille. Rahalla ei ole isänmaata. Nyt kerätään sitä valtion yritysten yksityistämisen satoa. Työläisen selkänahasta tehdään tyllihousuja ja johtajat roudaavat kärryillä massit himaan.

Tässä massapsykoosin kaltaisessa porvaribuumissa kannattaa pysähtyä hetkeksi ja miettiä, ketä seuraavissa vaaleissa aikoo äänestää. Kokoomuslaiset poliitikot ovat pelkkiä optioiden haalijoiden ja yritysjohtajien pelinappuloita ja renkejä. He eivät korvaansa lotkauta työläisen tai työttömän asialle.

Miten vastenmielistä oli seurata sivusta sitä narriteatteria, jossa kokoomuslaiset ja kepulaiset sitten lopulta yhdisti "työväen presidenttiehdokkaaan" äänestäminen. Hyi helvetti!

Se, mikä on meille vain uutinen, on kolmelle tuhannelle UPM:n työläisille ja kolmelle tuhannelle työläisen perheelle murhenäytelmä, tragedia. 

Samaan aikaan Vasemmistoliiton edustajat selittelevät Päivärinnan tentissä suhdettaan Siimeksen ja Siimeksen suhdetta puolueeseen. Eikö näidenkin henkilöiden olisi viimeinkin aika keskittyä vallan kahmimisen ja ministeriopportunismin sijaan Vasemmistoliiton substanssiin, köyhän asiaan. Tai samapa tuo, koska puolueen taru lienee tässä muodossa lopussa. Ehkä kiinnostavinta on tosiaan lähtikö rotta uppoavasta laivasta vai jäivätkö rotat uppoavaan laivaan.