52639490_eacb753ebe_m.jpg

Tämä on pikaraportti Juttutuvan massiivisesta blogimiitistä, jossa kohtasivat Minh72 ja Prospero.

Ensi sekunneista asti oli selvää: tämän ihmisen kanssa homma toimii ja juttu luistaa. Koska olimme jo pitkään lukeneet toistemme blogeja, keskustelu oli luontevaa ja jäntevää. Vähän kuin vanhoilla ystävillä.

Minhin ulkoinen olemus vastasi suuresti mielikuvitukseni rakentamaa virtuaalinaista. Hän valasi koko Juttutuvan raikkaalla olemuksellaan, läsnäolollaan ja huumorintajullaan.

Kävimme läpi omia henkilöhistorioitamme ja huomasimme maailman pienuuden (taas kerran). Minhin kokemukset suomalaisista kuvataidepiireistä olivat herkullista kuunneltavaa. Niin värikästä, niin värikästä. Maestroja muisteltiin muutenkin silmät kosteina.

Tietenkin puhuimme paljon blogimaailmasta ja kirjoittamisesta. Ihmettelimme, ettei kukaan ole vielä kirjoittanut Suurta Blogiromaania. Sehän olisi verraton tapa kyniä rahat kaikilta bloggareilta. Jokainen ostaisi romaaanin tietenkin siinä toivossa, että törmäisi itselleen niin rakkaaseen bloggaajaan, itseensä.

Politkovskajan murhan jälkitunnelmissa en nyt oikein pysty välittämään mahdolliselle lukijalle Juttutuvan ratkiriemukkaita tunnelmia. Valitan.

Ja jos jotakin kiinnostaa meidän blogimiittimme huumeosasto, voin vakuttaa, että me söimme kokaiinia, paskansimme heroiinia ja vedimme tötsyt tapiksi.

Ai niin Minh, siitä lähtikin sitten vähän pitempi turnee, palasin vasta tänään Espooseen. Sä varmasti ymmärrät, miksi mä valitsin ton kuvan ;-)