004.png

Helsingin Sanomat on taas kohdellut erästä suomalaista runoilijaa kaltoin. Ja kun se kohtelee yhtä runoilijaa kaltoin, se kohtelee kaikkia runoilijoita kaltoin. Tai ainakin se kohtelee sen runoilijan runoilevaa kaveria kaltoin. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!

Runoilijan runoilevan kaverin mielestä Helsingin Sanomien kulttuuritoimitus on valinnut täysin väärän kriitikon kirjalle. Hän olisi tahtonut kirjalle ymmärtävän ja myötäsukaisen kriitikon. Toisaalta runoilijan runoileva kaveri voisi kyllä arvostella kirjan, koska hän on erään suomalaisen kirjallisuuslehden toimitussihteeri tai pyytää tämän kirjallisuuslehden päätoimittajaa hankkimaan kirjalle sopivan kriitikon. Varsinkin kun päätoimittaja on runoilijan, joka kritisoi ja kirjoittaa päätoimittajan lehteen, jossa työskentelee runoilijan runoileva kaveri toimitussihteerinä, joka on runoilijan ateljeekriitikko, kaveri

Runoilijan ja runoilijan runoilevan kaverin tuulimylly on Helsingin Sanomat. Lehti ei yleensä ole noteerannut kummankaan teoksia. Ja näyttää siltä, että silloin kun se huomioi, se tekee sen väärin. Mutta tärkeintä on että taistelu ylivoimaa vastaan jatkuu!